Termeni si Conditii

 

Folosirea acestui site si plasarea unei comenzi pe acesta implica acceptarea termenilor si conditiilor redactati expres si exclusiv in pagina web www.remorcisuceava.ro . SC ACG PRIME GROUP SRL poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila.

Aceasta sectiune reprezinta reglementarea juridica contractuala a relatiei dintre parti (comerciant si consumator). Potrivit art. 1270 din Noul Cod Civil, contractul valabil incheiat are putere de lege intre partile contractante.

Vizitatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

 

 

1. Cadrul normativ

 

Site-ul web detinut de SC ACG PRIME GROUP SRL se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;
Legea 365/2002 privind comertul electronic.

 

 

2. Informatii privind proprietarul si administratorul

 

Site-ul web www.remorcisuceava.ro este detinut si administrat direct de catre SC ACG PRIME GROUP SRL

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului este J33/817/2021

Codul unic de Inregistrare este RO44158879

 

 

3. Acceptarea conditiilor de utilizare

 

Utilizarea site-ului www.remorcisuceava.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea consumatorului a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

In situatia in care consumatorul este de acord cu aceste conditii, solicitam refuzarea in a folosi site-ul nostru de internet sau plasarea vreunei comenzi. SC ACG PRIME GROUP SRL isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile afisate pe site-ul www.remorcisuceava.ro in orice moment fara o notificare prealabila. Avand acest argument la baza, solicitam consumatorilor sa urmareasca in mod periodic eventualele modificari, cel putin inainte de a plasa o comanda. O cauza principala a posibilelor modificari este acela al actualizarii constante al legislatiei nationale incidente comertului online si a prelucrarii datelor cu caracter personal.

 

 

4. Drepturile de autor

 

Informatiile publicate pe site-ul www.remorcisuceava.ro apartin SC ACG PRIME GROUP SRL , prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii SC ACG PRIME GROUP SRL care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail acgprimegroup@gmail.com .

 

 

5. Protectia datelor

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.remorcisuceava.ro administrat de SC ACG PRIME GROUP SRL , are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza online sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul SC ACG PRIME GROUP SRL de a anula comanda, fiind considerata fictiva.

 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul comunicarii pretului produsului si al estimarii pretului livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre consumatorul care plaseaza o cerere de oferta  sau o comanda pe site-ul www.remorcisuceava.ro . Conform Legii nr. 677/2001, consumatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, consumatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea datelor. Daca unele din datele transmise sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la acgprimegroup@gmail.com

 

 

6. Litigii

 

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca rezolvarea amiabila nu este posibila, alternativ, potrivit art. 25 din OG nr. 28/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti, care transpune prevederile Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va puteti adresa unei entitati SAL din Romania.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu SC ACG PRIME GROUP SRL , va stam cu placere la dispozitie, la telefon +40741799849 si la adresa de e-mail acgprimegroup@gmail.com

 

 

7. Dreptul de a fi uitat

 

Conform Regulamentului Regulamentul 679/2016 (GDPR), utilizatorii au dreptul de a fi uitati, adica de a solicita stergerea datelor personale trimise odata cu cererea de oferta pe site-ul www.remorcisuceava.ro

Puteti solicita dreptul de a fi uitat printr-un email transmis la adresa acgprimegroup@gmail.com

Datele dvs. vor fi salvate pe o perioada limitata, de 30 de zile, pentru a va transmite oferta solicitata.

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni.